Social

#calorii #cumparaturi #fitness #dieta #cumparaturi craciun #terapie shopping

O noua cura de slabire in perioada Sarbatorilor: dieta prin shopping

Cursele facute la cumparaturile de Craciun pot arde pana la 1.572 de calorii, potrivit unui studiu realizat recent de cercetatorii britanici.

Astfel, conform rezultatelor studiului, in perioada cumparaturilor pentru Sarbatorile de iarna, o persoana parcurge in medie 32 de kilometri.

In schimb, pentru a pierde kilogramele acumulate pe parcursul Sarbatorilor, 34% din persoanele intervievate in cadrul cercetarii au marturisit ca au nevoie de o perioada medie de patru luni pentru a reveni la greutatea normala, potrivit unui sondaj realizat de compania Forza.

Potrivit statisticilor, o persoana cu o constitutie medie se ingrasa in perioda Sarbatorilor aproximativ 2 kilograme, intre Craciun si Anul Nou, dupa ce a consumat de doua ori mai multe calorii decat doza recomandata.

De asemenea, o treime dintre persoanele participante la studiu au recunoscut ca, in perioada Sarbatorilor, renunta la orice restrictii alimentare si consuma in jur de 8.530 de calorii, in conditiile in care doza zilnica recomandata pentru barbati este 2.500 de calorii, iar pentru femei, 2.000 de calorii.

Sursa foto: realitatea.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea