Social

#grindina #descarcari electrice #cod galben de furtuni

O noua avertizare de cod galben de furtuni si grindina

Administratia Nationala de Meteorologie a emis astazi o atentionare de Cod galben de furtuni si grindina, in aproape toate regiunile tarii. Meteorologii nu au vesti bune nici pentru zilele urmatoare. Acestia avertizeaza ca joi si vineri, vremea va continua sa fie instabila, cu averse insotite de descarcari electrice si intensificari accentuate ale vantului, insa de scurta durata.


Avertizarea de Cod galben de furtuni si caderi de grindina este valabila intre orele 15.00 si 16.30 in judetele Prahova, Dambovita, Buzau si nordul judetului Arges, unde vor fi frecvente descarcari electrice si caderi de grindina de dimensiuni mici. Cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp, iar vantul va prezenta intensificari de scurta durata.

Avertizarea a fost valabila si pentru judetele Bacau si Galati, intre orele 14.30 si 15.30, iar cantitatile de apa au depasit 25 l/mp.

Sursa foto: antena3.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea