Social

#prezervativ #viol #inventie

O noua arma impotriva violurilor: prezervativul cu dinti

Un dispozitiv anti-viol, prezervativul cu dinti , a fost inventat de Sonette Ehlers, o femeie din Africa de Sud .

Produsul, numit Rapex, nu a fost inca produs la scara larga desi China si-a anuntat intentia de a cumpara patentul lui Ehlers.

Inventia, venita din Africa de Sud, una din tarile cu cele mai rate ale violurilor, nu asigura siguranta femeii, dar raneste violatorul si creste semnificativ sansele ca acesta sa fie prins si pedepsit, conform Stirile ProTV.

Odata introdus in vagin , prezervativul va rani orice intrus . "Dintii" de plastic ai dispozitivului se vor infige in penisul agresorului si ii vor produce dureri mari, care ii pot da ocazii femeii sa scape.  

Penisul ramane blocat dupa introducere, iar prezervativul poate fi scos doar chirurgical. La spital, violatorul poate fi retinut de politie.

Prezervativul poate fi purtat tot timpul de femeile care traiesc in zone unde atacurile sexuale sunt frecvente. Criticii acestei inventii se tem totusi ca agresorul si-ar putea ucide victima.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea