Social

#jurnalista terorism #jurnalista #romania #terorism

O jurnalista arestata pentru terorism, pe teritoriul Romaniei

O jurnalista de origine turca, ce lucra la un post de televiziune belgian, a fost atestata pentru terorism, pe teritoriul Romaniei. Aceasta urmeaza sa fie extradata in Tucia.

Bilgin Zulfyie, cunoscuta ca Denise, este reporter al postului de televiziune de limba kurda, Strek TV din Belgia. Jurnalista abia intrase in Romania, impreuna cu doi prieteni, si urma sa mearga in vacanta in Grecia. Vamesii bulgari i-au obligat sa se intoarca in Romania, pe motiv ca unul dintre tovarasii ei de drum ar fi avut interdictia de a intra pe teriroruil Bulgariei.

Femeia, in varsta de 37 de ani sustine ca este victima unei confuzii si ca fotografia furnizata de autoritatile turce apartine unei alte jurnaliste care lucreaza in Turcia si are acelasi nume de familie cu al ei. Coincidenta si mai mare este ca ambele sunt nascute in acelasi oras. Politistii romani resping aceasta versiune.

Curtea de apel va deide peste o luna daca jurnalista va fi extradata in Turcia, afirma stirileprotv.ro.

Sursa foto: ziuanews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea