Social

O fosta iubita a lui Adi Mutu traieste o adevarata drama: "Nu pot avea raporturi sexuale normale". Dezvaluiri in lacrimi FOTO

Model si actrita, frumoasa venezueleanca Aida Yespica (39 de ani) a socat opinia publica din Italia cu dezvalurile intime dureroase pe care le-a facut in direct, la un post de televiziune.

Aida Yespica s-a facut remarcata de-a lungul timpului prin relatiile sale amoroase cu fotbalisti de renume, printre care s-a numarat si romanul Adrian Mutu. Cei doi au avut o scurta idila in 2005, cand actualul antrenor al echipei FCU Craiova evolua in Italia, la Juventus.

Aida Yespica traieste insa de mult timp o adevarata drama, pe care abia acum a impartasit-o cu fanii sai.

"Am fost violata la 7 ani. Reusisem sa uit totul, dar apoi in 2016 mi-au venit toate amintirile ascultand o femeie care suferise de violenta domestica. Nu exista medicamente si nu exista dreptate pentru asta. Nu mai stiu nimic despre aceasta persoana pentru ca am ajuns in Italia la 17 ani. El era o persoana care frecventa casa mea, un prieten al tatalui meu. Au trecut 32 de ani si merg inainte doar pentru fiul meu", a spus Aida Yespica, cu lacrimi in ochi, la postul Rai Uno.

"Din cauza asta n-am mai putut avea raporturi sexuale normale. Nu este usor, viata mea a fost rupta, imi pare rau pentru oamenii pe care i-am iubit. O cicatrice care nu se va inchide niciodata", a completat fosta iubita a lui Mutu, care in prezent se afla intr-o relatie cu un om de afaceri, Mirco Maschio.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea