Social

O femeie din Iasi si-a dat sotul in judecata pentru a-l obliga sa doarma in alta camera

O femeie din Iasi si-a dat sotul in judecata pentru a-l obliga sa doarma in alta camera

O femeie din Iasi si-a dat sotul in judecata si a cerut si ordin de protectie impotriva lui pentru a-l obliga, de fapt, sa doarma in alta camera. Barbatul, care plecase la munca in Marea Britanie la sfarsitul anului trecut, s-a intors in tara dupa trei saptamani.  Ajuns acasa, acesta i-a cerut sotiei sa jure in biserica ca nu l-a inselat in timpul in care a fost plecat.

Pentru a se razbuna pe sotul care devenise foarte gelos, femeia l-a dat in judecata si a cerut ordin de protectie pentru că ar fi spus că dă foc la casă și ar fi amenințat-o cu moartea, potrivit Ziarul de Iași.

Ajunsă în fața instanței, declarațiile femeii au fost contradictorii. Aceasta nu dorea evacuarea din casă a soțului, ci doar să rămână în „partea veche” a locuinței, pentru a-l determina, de fapt, să nu mai doarmă cu ea, ci în altă cameră. Judecătorii au constatat că niciuna dintre acuzațiile femeii nu se confirmă, soțul nefiind nici măcar verbal violent cu ea.

Pe de altă parte, un ordin de restricție ar fi fost cu totul inutil din moment ce soții ar fi continuat să trăiască în continuare sub același acoperiș.
În consecință, Judecătoria Hârlău a respins în totalitate cererea femeii.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele