Social

O fata de 16 ani si-a ucis mama

O fata de numai 16 ani din Buhusi si-a omorat cu bestialitate mama. Ultima data, Domnica Balcan fusese vazuta la cateva zile dupa Anul nou. Fiica ei povestea tuturor ca femeia a plecat cu un microbuz in Italia.

Domnica Balcan, de 37 de ani, locuia impreuna cu fata ei, Andreea, eleva in clasa a noua la Colegiul "Ion Borcea" din Buhusi. Femeia era divortata de 12 ani si din salariul de ingrijitoare la spital facea tot posibilul sa-si tina in scoala singurul copil. Cand fata a inceput sa iasa cu baietii, intre mama si fiica au inceput sa apara scandalurile.
Apoi, dupa Revelion, pe Domnica n-a mai vazut-o nimeni. O vecina, Ioana Poiana, povestea ca Andreea, fata Domnicai, raspundea curiosilor ca maica-sa a plecat in Italia cu un microbuz.



CA LA BORDEL

Bucuroasa ca nu mai are cine sa o opreasca, Andreea dadea chefuri dupa chefuri. Locuinta celor doua femei a devenit un adevarat bordel, la care trageau tot felul de baieti. Veselia a tinut mai bine de doua luni dupa disparitia femeii, iar dezmatul s-a oprit cand o matusa a decis sa o ia pe Andreea la ea acasa. Fata se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat mult timp dupa ce se presupune ca si-ar fi ucis mama. Abia in ultima perioada a refuzat sa mai treaca pe acasa, motivand ca aude voci.



DESCOPERIRE MACABRA

Comportamentul ei nu a dat nimanui de banuit, vecinii crezand ca, intr-adevar, Domnica este plecata in strainatate. Crima nu ar fi iesit mult timp la iveala daca unul dintre vecini nu ar fi coborat, luni, in beciul casei. Viorel Scripcaru, care era mai apropiat de Domnica Balcan, a vrut sa vada daca in pivnita mai este strat de gheata ramas de asta iarna. In loc de gheata, a gasit un morman de pamant care nu mai fusese pana atunci. "Cand am dat pamantul la o parte am gasit-o pe Domnica infasurata in doua paturi, ingropata la jumatate de metru. I-am descoperit picioarele si m-am ingrozit , nu am mai vrut sa trag mai departe patura", povesteste Viorel Scripcaru. La racoarea din pivnita, cadavrul femeii s-a pastrat nealterat trei luni. Asa au descoperit anchetatorii ca la tampla femeia avea o lovitura puternica.

ARESTATA

Principalul suspect a fost chiar fata femeii, care a fost ridicata de anchetatori de la scoala. Desi in prima faza nu a facut-o, ieri, in fata instantei, Andreea si-a recunoscut crima. Ea a spus ca nu a vrut sa o omoare, ca ar fi aruncat cu toporul in casa si ca, din greseala, si-ar lovit mama. Adolescenta de numai 16 ani este acum cercetata pentru omor si a fost arestata preventiv pentru 14 zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea