Social

O farmacie a sarit in aer la Rosiorii de Vede

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite ieri-dimineata in urma unei explozii . La Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, din cauza acumularii de gaze, o casa in care era amenajata si o farmacie a sarit in aer.

Proprietarii unei case din Rosiorii de Vede, judetul Teleorman, au murit ieri-dimineata in urma unei explozii produse in incinta locuintei lor. Doi jandarmi care se aflau in apropierea imobilului in timpul deflagratiei au fost usor raniti. Ei au fost transportati de urgenta la spital unde au primit ingrijiri medicale, dupa care s-au intors la locul accidentului pentru a-i ajuta pe specialisti. Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta, explozia a avut loc in jurul orei 3.52 la imobilul care apartine lui Zaharia Gheorghe (in virsta de 50 de ani). Casa s-a prabusit, iar proprietarul si sotia acestuia, Elizabeta (in virsta de 55 de ani), au murit. Totodata, o femeie in virsta de 80 de ani a fost ranita si a fost transportata la spital. Cinci autoturisme, din care trei apartinindu-i lui Zaharia Gheorghe, au fost avariate iar o suta de imobile au fost afectate de suflul exploziei, majoritatea avind geamurile sparte.

Motivul exploziei este o acumulare subterana de gaze, in dreptul laboratorului farmaceutic ce se afla in locuinta celor doi proprietari. S-a sesizat o scurgere de gaze pe traseu. Foarte ciudat este faptul ca au cazut primele cinci camere ale locuintei insa nu a fost afectata partea unde este montata centrala de gaze, a declarat Ion Nutu , primarul orasului Rosiorii de Vede. Casa in cadrul careia se afla si o farmacie a fost distrusa, iar mai multe case din zona au fost afectate. Cu o noapte inainte, in Rosiorii de Vede curentul s-a oprit de doua ori, iar specialistii considera ca acest lucru poate sa fi condus la acumularea de gaze.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea