Social

#gala zece pentru romania #premiu #traian băsescu

O falsa verisoara a lui Traian Basescu a ridicat premiul acestuia la gala "Zece pentru Romania"

La decernarea premiilor Galei "Zece pentru Romania", o femeie care s-a recomandat drept verisoara lui Traian Basescu a ridicat in numele presedintelui premiul decernat acestuia.

Dupa ce prezentatorii galei, Mihai Tatulici si Melania Medeleanu , au spus ca premiul acordat presedintelui se acorda in lipsa, o femeie din sala a urcat pe scena si a ridicat trofeul .

Femeia a spus ca se numeste Daniela Alexandra Zamfirescu si ca este verisoara presedintelui Traian Basescu.

"Sunt onorata sa ridic acest premiu decernat verisorului meu Traian Basescu, presedintele Romaniei. In numele lui va multumesc enorm. Ma numesc Daniela Alexandra Zanfirescu si eu cred ca multa lume din aceasta sala ma cunoaste", a declarat Daniela Alexandru Zamfirescu la Realitatea TV.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat insa ca femeia este o impostoare si ca presedintia nu a delegat pe nimeni pentru a ridica premiul.

"Presedintele nu a mai fost din primul an la "Zece pentru Romania" si nu pentru ca este o relatie tensionata intre presedinte si presa. Si nici nu a trimis pe nimeni in numele lui. Femeia este o impostoare. Este adevarat ca acest incident poate afecta imaginea, dar facand precizarile nu cred ca mai este niciun fel de problema", a declarat Lazaroiu.

Consilierul prezidential a acuzat Realitatea TV ca a pus la cale incidentul pentru rating, idee respinsa de Mihai Tatulici.

"Nu am primit niciun raspuns din partea prezidentiala. Noi ne-am facut treaba. Nimeni nu stia daca este sau nu verisoara. Eu pe scena nu pot sa fac politie. M-am trezit cu doamna asta pe scena, a luat trofeul, dupa care a fost recuperat trofeul", a declarat Mihai Tatulici, citat de Realitatea.net.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea