Social

O eleva isterica a sarit la gitul profesoarei de fata cu politia

O intimplare mai putin obisnuita a avut loc la inceputul saptaminii la Scoala Generala din Radacinesti, judetul Vilcea, acolo unde o eleva in clasa a VIII-a a facut un adevarat spectacol atit in fata profesorilor cit si a politistilor, informeaza RomNET. Suparata ca profesoara de geografie i-a pus absent la ora ei, tinara s-a enervat si a inceput sa tipe la profesoara, sa rupa catalogul si hartile din sala de clasa. Eleva a fost dusa in cancelarie si, in prezenta profesorilor si a unui echipaj al politiei, a incercat sa o stringa de git pe profesoara de geografie.
Mirabela Mariana V. (16 ani) a trait mai multi ani de zile in orfelinate . Tinara a mai fost protagonista unui incident petrecut in urma cu ceva vreme atunci cind a incercat sa-si puna capat zilelor, taindu-si venele. Incidentul s-a intimplat in incinta scolii, la o sedinta cu parintii .
Dupa incidentul de luni, eleva a fost transportata cu salvarea la Sectia de Neuropsihiatrie a Spitalului Rimnicu Vilcea. Directorul scolii a declarat ca nu va pleda pentru pedepsirea cu severitate a elevei, deoarece aceasta se afla intr-o situatie speciala. "Daca va primi o pedeapsa foarte aspra, va fi extrem de afectata. Azi am sunat si am vorbit cu ea in spital si mi-a spus ca va sta internata o saptamina", a declarat profesorul de matematica Gheorghe Petrescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea