Social

O duzina de candidati pentru Primaria Constanta

Constantenii au 12 candidaturi de primar la dispozitie pentru a stabili viitorul comunitatii: actualul primar Radu Mazare (PSD), un fost primar - Corneliu Neagoe (PNTCD), un senator - Dorel Onaca (PD-L), un actor - Lucian Iancu (PC), avocatul lui Pacepa - Catalin Dancu (PNG-CD), un arbitru de fotbal

- Constantin Fratila (Forta Democrata), un independent - Romulus Minca, un fost presedinte FC Farul - Florentin Chiforeanu (PER), ruda unor infractori - Mircea Alexandru (Partida Romilor), un fost comandant de vas - Eugen Radulescu (PRM), un actual realizator de emisiuni televizate - Marius Pricopie (Uniunea Populara Social-Crestina) si un blogger jurist cu legitimatia nr. 1 in partid - Victor Manea (PNL).

Pentru Consiliul Local Municipal si pentru Consiliul Judetean Constanta, 20 partide si-au depus listele electorale si numai 14 partide au inscris candidati pentru presedintia CJC. Printre acestia se regasesc fostul senator Viorel Marian Pana (PC), deputatul Gheorghe Dragomir (PNL), actualul presedinte Nicusor Constantinescu (PSD) si decanul Baroului Constanta, avocatul Ion Popescu (PD-L), cel care a indemnat la lansare electorii sa voteze cu Mazare.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea