Social

#playboy #silicon #serie

O diva Playboy, identificata dupa seria de la silicoane

Unul dintre cele mai dificile cazuri de omor din istoria legistilor americani ar putea fi rezolvat datorita numerelor de identificare de la implanturile cu silicon . Jasmine Fiore, fotomodelul american care a fost gasita ucisa si mutilata astfel incat identificarea ei sa nu poata fi facuta, a fost descoperita pe baza seriei trecute pe implanturile mamare.

In urma cu cateva zile, atunci cand a fost gasit cadavrul manechinului, anchetatorii s-au cutremurat: avea dintii si degetele scoase cu forcepsul. Trupul se afla intr-o valiza si fusese mutilat groaznic, astfel incat legistilor sa le fie imposibila identificarea.

Acestia au reusit insa sa afle cine este victima, pe baza biletului pe care este trecuta seria silicoanelor, pe care atat pacienta, cat si producatorul il primesc pentru a fi folosit la garantia produsului.

Dupa identificarea cadavrului a aparut si lista de suspecti, in care, pe prima pozitie se afla Ryan Jenkins, fostul sot al victimei si concurent la un reality show difuzat pe un post american de televiziune. Potrivit Stirilor Pro TV, barbatul se casatorise cu Jasmine intr-o ceremonie rapida in Las Vegas iar casnicia a tinut numai doua luni.

Anchetatorii cred ca motivul crimei ar putea fi gelozia. Se pare ca Jenkins si-a iesit din minti cand a vazut cateva mesaje ale lui Jasmine catre fostul ei iubit. Ultimele stiri oferite de presa americana spun ca barbatul a fost gasit mort intr-un motel din Canada, aparent in urma unei sinucideri .  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea