Social

O cofetarie din Bucuresti vinde fotografii comestibile

E ziua sefului si nu stiti cum sa-i intrati in gratii? Fotografiati-l si apoi comandati-i un tort, in varful caruia cofetari specializati vor "lipi" poza lui. Veti putea atunci sa va razbunati pe el cu totii, muscandu-l de urechi sau de nas, la propriu. N-o sa-l doara deloc, pentru ca va fi executat numai din jeleu si zahar.
Va fi poate pentru prima data cand un sef e... dulce.
In Bucuresti, pe strada Liviu Rebreanu la nr. 1 se afla o cofetarie unde se pot comanda aceste produse comestibile si delicioase. Torturile si figurinele sunt variate: prajituri in forma de caluti, pitici, masini, fantome, papusi, pisicute sau jucarii, Elvisi de ciocolata alba , zane din povesti, Spiderman, ba chiar torturi cu poza bunicii de cand era fata mare. Fotografia pe care o aduce clientul se proceseaza pe calculator. Daca e cazul, se retuseaza. Apoi intra in joc cofetarii, care, dupa o formula secreta, transforma zaharul si jeleul colorat in imagine. Rezultatul e incredibil. "Cofetarii nostri au talent si experienta. Este destul de greu de realizat asa ceva, spune Cristian Vlad, reprezentant al firmei. Daca suportul de zahar nu este bine alcatuit, culoarea ar putea disparea in doua ore si nu se mai intelege nimic. E nevoie de atentie si multa migala."
Sunt clienti care solicita diverse figurine: o vioara de ciocolata, o sirena blonda din jeleu, un pian, partituri muzicale sau casute din caramel. Altii vor sa faca un tort la botezul copilului, cum nu s-a mai vazut, in asa fel incat sa impresioneze toti invitatii. Iau poza in care preotul tocmai il scoate pe micut din cristelnita si dau fuga cu ea la cofetarii de la Photocake. In cateva ore, tortul e gata si toata lumea va avea o surpriza de proportii.

Falus din ciocolata comandat de o firma de prezervative

Preturile pozelor comestibile si al figurinelor dulci variaza in functie de greutatea tortului si de ingredientele continute. Cu cat dimensiunea tortului e mai mare, cu atat va creste si costul imaginii. Agentiile de publicitate sau firmele importante care organizeaza tot felul de petreceri si festivitati apeleaza de multe ori la cofetari. Pentru astfel de ocazii, acestia fac la comanda torturi in forma de stampile, sigle, sticle de bere, piscine, mese de biliard sau autoturisme. In urma cu cativa ani, cofetarii au realizat chiar un falus imens de 60 de kilograme, din crema, ciocolata si fructe. Ineditul produs dulce a fost comandat de o celebra firma de prezervative.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea