Social

#cascada # turism romania #cascada bigar # locuri spectaculoase

O cascada din Romania, printre cele mai frumoase si neobisnuite din lume

Cascada Bigar din Caras-Severin a atras atentia strainilor, care nu au ezitat sa o introduca in topul celor mai spectaculoase din lume. Jurnalistii de la Huffington Post descriu frumusetea izbitoare a acestei caderi de apa ca fiind extrasa din povesti.

Minunatiile naturale pe care Romania le are de oferit nu au scapat privirilor si aprecierilor strainilor, din ce in ce mai fascinati de peisajele neobisnuit de fermecatoare, care fac cinste tarii noastre peste hotare.

Ultima atractie turistica pe care strainii au pus ochii este Cascada Bigar, situata in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, pentru care jurnalistii britanici gasesc numai cuvinte de lauda: "O stanca acoperita de muschi si un izvor subteran creeaza impreuna acest loc frumos si unic. Cascada este situata in Muntii Anina din Vestul Romaniei si se afla pe lista celor mai frumoase locuri din lume si din Romania si intelegem si de ce".

Nu este singura publicatie care a descoperit frumusetea aparte si neobisnuita a acestei cascade. In 2013, site-ul The World Geography a inclus cascada Bigar intr-un top al celor mai iesite din comun caderi de apa din lume.

Foto: Dincolodeharti.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea