Social

#evolutie barack obama #carte obama bucuresti #lansare carte obama #obama casa alba

O carte despre ascensiunea lui Obama, lansata la Bucuresti

"Presedintele Obama: Drumul catre Casa Alba" (TIME - President Obama: The Path to The White House), o carte despre ascensiunea lui Barack Obama la presedintia Statelor Unite, va fi lansata la Bucuresti chiar in ziua investiturii presedintelui american, pe 20 ianuarie.

Cartea va fi lansata de Editura PuzzleWorks si Centrul Cultural, marti, la ora 11.00, iar dupa lansare va avea loc o conferinta de presa la care va lua cuvantul Julie O’ Reagan , atasatul cultural al Ambasadei Statelor Unite. Traseul lui Barack Obama, de la o copilarie modesta in Hawaii si Indonezia pana la victoria sa in alegeri, reprezinta una dintre cele mai imprevizibile si fascinante calatorii din istoria politica a Statelor Unite.

Prin aceasta carte, publicata in intreaga lume in peste 1 milion de exemplare si devenita instantaneu obiect de colectie, TIME si PuzzleWorks relateaza povestea ascensiunii lui Obama intr-un volum ilustrat de 96 de pagini, continand reportajele si analizele jurnalistilor politici ai revistei TIME. Cartea prezinta si fotografii memorabile din culisele campaniei si din viata privata a primului presedinte de culoare al SUA, realizate de Callie Shell , care a documentat vizual parcursul lui Obama inca de la inceputul cursei sale pentru presedintie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea