Social

#cearta #cocina #batran

O batrana a locuit doua luni intr-o cocina

O batrana de 83 de ani a ajuns la spital dupa ce timp de cateva luni a locuit intr-o cocina de porci. Femeia a ajuns in aceasta situatie din cauza certurilor cu fiica si ginerele sau, care au probleme cu alcoolul.

Asistentii sociali din Botosani au ramas surprinsi cand au vazut in ce stare ajunsese femeia. Batrana din Mihalaseni locuia de mai bine de doua luni in conditii greu de imaginat, intr-o cocina de porci, desi are doua case.

Potrivit Realitatea.net, problemele au inceput pentru femeie dupa moarta sotului ei, atunci cand certurile intre fiica, ginere si ea au inceput sa se indeseaca si inteteasca. Cei doi au inceput sa consume alcool din ce in ce des si in cantitati din ce in ce mai mari, astfel ca si agresivitatea a crescut, in special fata de batrana de care ar fi trebuit sa se ingrijeasca.

Dupa ce a fost agresata de mai multe ori de ginere, femeia a ajuns sa stea in fosta cocina de porci,
desi gospodaria, in care se afla si doua case, se afla inca in proprietatea ei. Cand au vazut acest lucru, vecinii au sunat la “112” si au relatat situatia. Politistii au venit cu asistentii sociali, care au ramas socati de conditiile in care traia femeia.

Atunci cand le-au adresat intrebari fiicei si ginerelui femeii, cei doi au spus ca ea a fost cea care a ales sa stea in cocina porcilor. Batrana a fost luata de asistentii sociali iar acum se afla internata in spital. Potrivit Realitatea.net, autoritatile incearca sa ii gaseasca un adapost pentru iarna intr-un camin de ingrijire sociala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea