Social

O baba sinistrata i-a furat unui jandarm telefonul

Floarea T., in virsta de 60 de ani, din localitatea doljeana Bistret, este in atentia oamenilor legii, dupa ce a furat telefonul mobil al unui jandarm care asigura paza comunei, grav afectata de inundatii.
Intr-un comunicat al Inspectoratului Politiei Judetului Dolj se arata ca incidentul s-a produs marti dupa-amiaza, in timp ce jandarmul Radu D. se afla in misiune in fata unui magazin din localitate, dirijind, conform RomNET, un grup de sinistrati spre un punct de salvare. In timp ce s-a oprit sa vorbeasca cu mai multi localnici din localitatea Bistret, a constatat ca din buzunarul pantalonilor i-a fost furat mobilul. Omul a reclamat situatia politistilor si oamenii legii au inceput cercetarile. In cele din urma s-a stabilit ca autorul furtului a fost Floarea T. Suspecta a declarat politistilor ca, bauta fiind, a profitat de neatentia jandarmului si i-a sustras mobilul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea