Social

#hamas investire obama #apropiata hamas obama

O apropiata a Hamas va participa la investitura lui Obama

Ingrid Mattson, presedintele Societatii Islamice din America de Nord , organizatie despre care FBI afirma ca are legaturi cu Hamas, va participa la ceremonia de investire a presedintelui american Barack Obama.

Mattson, de origine canadiana , s-a convertit la islam dupa o perioada de voluntariat in Afganistan, afirma cotidianul israelian Yedioth Ahronoth, in editia electronica.

In calitate de presedinte al Societatii Islamice din America de Nord, ea este unul dintre cei sase lideri religiosi care vor participa la rugaciunile din cadrul ceremoniei. Mattson mai fusese invitata in trecut la Departamentul de Stat si se intalnise cu oficiali importanti de la Pentagon si alte institutii, in timpul administratiei Bush.

Totusi, numele organizatiei pe care o conduce a fost citat ca avand legaturi cu Fundatia Pamantul sfant a miscarii Hamas, in documente ale procurorilor federali din luna iulie. Desi organizatia nu face obiectul niciunei acuzatii oficiale, documentele o enumera pe o lista de 300 de organizatii care au legaturi cu fundatia Hamas.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea