Social

Nunta stilata, dar cu manele

Nunta anului 2005, ai carei miri au fost Adrian Mutu si Consuelo Matos, s-a vrut a fi un eveniment stilat. Asa a si fost pana spre dimineata, cand invitatii au inceput sa danseze pe manele.

Petrecerea organizata duminica seara la Casina Valadier din Roma a avut toate ingredientele necesare unei nunti cu invitati de cinci stele: Cristi Chivu cu iubita Maria Marinescu, Cosmin Contra, Marius Lacatus, Mitica Dragomir , Mario Melchiot, fostul coleg de echipa al lui Adrian de la Chelsea, Catalin Botezatu, Zina Dumitrescu , Laura Olteanu, Mihai Albu, Irinel Columbeanu, domnisoara de onoare Lavinia de la trupa Spicy si, bineinteles, nasul Nicu Gheara si Mihaela, sotia acestuia.



BUCHETUL LA SORA EI

Contrar traditiei, mireasa nu a fost furata. Buchetul de flori aruncat de Consuelo a fost prins de sora mai mica a acesteia, in varsta de 21 de ani care, potrivit superstitiei, se va marita curand. Tortul de patru etaje a fost taiat cu ajutorul nasului Gheara, desertul abia ajungand la cele cateva sute de invitati. Mirii au dansat si s-au sarutat patimas sub ochii petrecaretilor.



FARA DEDICATII

Marcel Pavel s-a ocupat de programul artistic. El a interpretat atat piese clasice, cat si melodia preferata a lui Consuelo, "Frumoasa mea", pe care bruneta o asculta alaturi de Mutu, pe iahtul de la Ibiza. Dupa recitalul lui Calin Geambasu , spre dimineata, Adrian Minune si-a inceput numarul. Invitatii au dansat pe manelele interpretate de solist, insa nu s-a aruncat cu bani cum se procedeaza la petrecerile din Romania si nici nu s-au facut dedicatii. Pentru ca, probabil, nu cadra cu atmosfera, Minune nu a mai cantat "Oda lui Mutu" pe care a compus-o inaintea nuntii.
In 2001, la prima nunta a lui Mutu , tot cu fiica unui diplomat, Alexandra Dinu, mireasa a fost furata de Radu Bolgiu, celebru hot de masini si cel despre care se spunea ca, pe vremuri, ar fi fost iubitul proaspetei doamne Mutu, si a fost recuperata dupa o interventie telefonica de Giovani Becali.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea