Social

#valiza #nunta #relatie #nunta Ikea

Nunta inedita intr-un magazin Ikea

Doi tineri din America au decis sa se casatoreasca chiar in locul in care s-au cunoscut in urma cu opt ani: intr-un magazin Ikea din New Jersey.

Shirley Stewart si Berkley Smith s-au vazut pentru prima oara in magazinul Ikea, in timp ce Shirley era la cumparaturi cu fiica sa de 14 ani. La un moment dat, ea l-a remarcat pe Berkley intr-un raion al magazinului si s-a indragostit la prima vedere. A inceput o discutie cu el, care a ajuns sa se prelungeasca intr-o relatie de 8 ani, iar acum cu o casatorie.

Shirley a marturisit ca primul loc la care s-a gandit pentru a face nunta a fost chiar magazinul Ikea, unde s-au cunoscut.

"Am sunat si le-am spus ca vrem sa fim doar noi doi in raion, sa facem o poza si gata. Nu voiam sa deranjez clientii", a povestit aceasta.

Angajatii Ikea nu doar ca au fost de acord, dar le-au pregatit acestora si o surpriza. Le-au oferit o valiza pe care scria "Proaspat casatoriti", plina cu produse Ikea.

Sursa foto: click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea