Social

Nunta de 4,2 miliarde in "lumea buna" a Bucurestilor

Sambata seara a avut loc la Palatul Mogosoaia , de langa Bucuresti, probabil, cea mai fastuoasa nunta a acestui an. S-au casatorit Alexandru Sadagorski si Alice Diaconescu.

Ambii, binecunoscuti in lumea mondena a Bucurestiului. Parintii lor, si ei, cunoscuti. Tatal lui, un bogat om de afaceri, iar tatal ei generalul Diaconescu, seful Oficiului Argus din cadrul Ministerului Comertului Exterior, inainte de decembrie 1989. Nasii lui Alex si Alice au fost Dan Besciu - celebrul patron al Golden Blitz, restaurantul preferat al Presedintelui Basescu, si al celebrei firme Euroconstruct, care asfalteaza tot Bucurestiul, - si Nikos Caliopoulos, un magnat al imobiliarelor - detine zeci de mii de metri patrati de birouri de inchiriat . Ambii nasi, evident, au fost prezenti cu sotiile.Nunta, organizata de Casa Cochet - Alina Irina, s-a consumat in curtea interioara a Palatului de la Mogosoaia, intr-un cort imens, alb, de 625 mp, 25 lungime, 25 latime. Pe o latura a cortului se intra, iar celelalte trei laturi erau luminate cu mii de luminite, ca o perdea imensa de lumina. Superb. Flori albe peste tot, sfesnice cu lumanari albe, groase, si ele ornate cu flori, erau pe fiecare masa. Pe tavanul cortului, exact in mijloc, un candelabru imens. Doar acesta a costat doua sute de milioane de lei. Rata participarii a fost mare: din 350 de invitati au venit 300. Nu putea lipsi Irinel Columbeanu si iubita lui, care si-au parcat Rolls Royce-ul exact in fata. Dar daca vorbim despre masini, unul dintre invitati a pus punct discutiei. Daca stia Columbeanu, isi parca Rolls-ul altundeva. Este vorba despre Fernando Enciu (om de afaceri cunoscut mai ales din afacerea Insula Mare a Brailei), care a venit la volanul unui Mercedes SLR. Este vorba despre un Mercedes, cu doua usi- care se deschid in sus- si care costa 400.000 de euro, adica vreo 14 miliarde de lei. O masina despre care se poate spune ca este rara si asta din cauza pretului foarte ridicat.

Invitatii au fost multi si foarte eleganti. I-am vazut pe Alex Erbasu, pe fiul Irinei Loghin, pe fiul lui Silvian Ionescu - membru marcant al PD - pe nepotul lui Nicolae Ceausescu, fostul fotbalist de la Poli Timisoara, Alin Stoica, multi politisti, avocati, generali, oameni de afaceri. Pe scena au urcat pe rand o formatie germana acompaniata de fratele lui Marcel Pavel, la saxofon, Monica Anghel , Matilda Pascal-Cojocarita, dansatoarea din buric Jasmine si o formatie de muzica greceasca . Care in momentul in care si-a inceput programul, ospatarii au aliniat langa masa nasilor peste o suta de farfurii, pe jos, stiva. Lumea a inceput sa danseze. De la masa mirilor s-a ridicat Dan Besciu, nasul, care a venit chiar in mijlocul lumii si a inceput sa danseze, singur. Pentru ca avea niste miscari ca in celebrul film Zorba Grecul - cu Anthony Quinn in rolul lui Zorba - toata lumea s-a retras in parti.

(continuarea in Averea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea