Social

Nunta cu Nastase si Tariceanu

Se cununa robul lui Dumnezeu PSD cu roaba lui Dumnezeu PNL! Sau invers: roaba lui Dumnezeu PNL cu robul lui Dumnezeu PSD! Nu radeti! Si, mai ales, nu excludeti! Eventual, pregatiti-va!
 
Prezenta - selecta intr-un anume sens - de la nunta sa este una dintre cele mai mari reusite ale ingamfatului strateg Dan Andronic. Luand in calcul precedentele sale infrangeri electorale, probabil ca nuntasii care au fost in weekendul trecut pe Coasta de Azur reprezinta cea mai convingatoare victorie in materie de politica a lui Andronic.

Lista de participanti politici care au sarbatorit alaturi de „strateg“ momentul special e importanta in sine, dar si ca promisiune a ceea ce ar putea sa fie.

Sa facem o scurta recapitulare, bazata pe informatiile excelente obtinute de la fata locului de colegii mei, Cristi Sutu si Ciprian Ranghel.

Nu cu bicicleta, nu cu motoscuterul, ci cu un super Ferrari: Calin Popescu Tariceanu, premierul Romaniei, prieten cu Andronic, prieten cu Patriciu, adversar vremelnic al lui Adrian Nastase. Cu sotia , intr-o descindere foarte placuta inaintea unui congres al Internationalei Socialiste: Adrian Nastase.

Nas si VIP: DIP, mare manuitor de fonduri in perioada guvernarii Nastase, cunoscut si sub numele de Dan Ioan Popescu . Mirosind a executie publica (a se vedea in acest sens blogul lui Vasile Dancu, ultimele postari): Miron Mitrea, unul dintre invingatorii de la locale, coleg de suferinta la DNA cu Adrian Nastase, dar bine protejati, si unul, si altul, de buncarul suprem al natiunii - Parlamentul Romaniei. Apoi: Catalin Harnagea si, mai ales, Dorin Marian, Gusa, Cocos si multi altii.

Asadar, o nunta de lux care a dat un tablou de lux pretios cat o imensa promisiune care are in spate „fapte, nu vorbe“. Daca nu e suficient de clar, dati-mi voie sa traduc ce am avut la Monte Carlo. Deci: PNL+PSD, Tariceanu alaturi de Nastase (devenit si el, oare, un „rau pasiv“, precum Ion Iliescu pentru Crin Antonescu). Langa PSD, la bine si la greu, „nasul“ PC.

Garnitura de oameni de afaceri - necesara si la munte, si la mare, si la putere, si in opozitie. Plus cel putin un strateg - insusi mirele. Nu am cunostinta despre prezenta UDMR, dar, daca vreti o parere, nici nu era necesara. Masa se pune si la Bucuresti, nu doar in Franta si, oricum, udemeristii au cateva locuri rezervate in chip traditional. Prin urmare: nu s-a terminat; abia acum incepe! Dan Andronic s-a casatorit! Casa de piatra! A fost o nunta, dar si un team-building cu dar.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea