Social

#catalin mitulescu #litoral #turisti #crestere

Numarul de turisti pe litoral, in crestere cu 10% fata de 2010

Numarul turistilor pe litoral a crescut in sezonul estival cu 10% fata de anul trecut. Paradoxal, incasarile sunt in scadere, este concluzia hotelierilor reuniti, joi, la Eforie Nord , cu ocazia targului de turism "Bursa Litoral - Delta Dunarii ".

"Analiza sezonului estival indica o scadere a veniturilor cu 10% fata de 2010, in mod paradoxal pe fondul unei cresteri cu aproape 10% a numarului de turisti. Asta inseamna vacante mai scurte si reducerea numarului innoptarilor", a declarat Corina Martin, presedintele Asociatiei Litoral Delta Dunarii.

Ea a precizat ca in prima jumatate a verii agentiile de turism au inregistrat o scadere dramatica a vanzarilor, de pana la 40%, care a fost recuperata pe parcurs, luna august fiind una foarte buna.

Corina Martin a mai spus ca preturile de cazare pentru viitorul sezon estival vor fi la fel ca in 2011, cel putin pentru varful de sezon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea