Social

#numar pasageri #aeroport baneasa #low-cost

Numarul de pasageri pe Aeroportul Baneasa s-a dublat

Numarul de pasageri pe Aeroportul Baneasa s-a dublat in 2008 fata de 2007, ajungand de la 900.000 la 1, 8 milioane pasageri, iar miscarile aeronavelor au fost de 30.000 in crestere cu 70% fata de 2007, a declarat miercuri, directorul general al aeroportului, Stefan Mladin.

"Este o crestere deosebita a numarului de pasageri si daca fac o comparatie cu 2006, am plecat de la 600.000 de pasageri si am ajuns la 1,8 milioane, a crescut de trei ori numarul celor care au tranzitat aeroportul. In plus, tinand cont de capacitatea aeroportului Aurel Vlaicu putem spune ca este un record", a declarat Stefan Mladin, pentru NewsIn. Acesta estimeaza ca si in 2009 se va mentine numarul pasagerilor, desi initial miza pe o crestere a numarului de pasageri de 10-15%.

"Tinad cont de criza economica care probabil va afecta unele companii low-cost sper sa ne mentinem estimarile", a mai spus Mladin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea