Social

Nu suporta rusinea?

Fanii Barcelonei ii acuza pe Deco si Eto`o ca au luat intentionat cartonase galbene pentru a nu aplauda campioana Real Madrid.

El Clasico s-a transformat in acest sezon exclusiv intr-un duel al orgoliilor. Deja campioana a Spaniei, madrilenii primesc diseara Barca intr-o partida care nu mai poate schimba nimic in Primera. Meciul va fi transmis in direct de Boom Sport One, de la ora 23.00.

La 22 de ani dupa ce a pierdut finala Cupei Campionilor in fata Stelei, Barcelona tra­ieste un nou 7 mai special. Joaca in aceasta seara derby-ul cu Real Madrid, meci care ii gaseste pe catalani in plina criza. Dupa ce au ratat toate obiectivele, jucatorii Barcelonei joaca mai mult pentru onoare.

Si totusi, doi dintre elevii lui Frank Rijkaard par ca tin mai mult la orgoliul personal decat la cel al clubului. Camerunezul Samuel Eto’o si portughezul Deco sunt acuzati ca au luat cartonase galbene intentionat in meciul de weekendul trecut cu Valencia, tocmai pentru a rata intalnirea cu Real. Campioni ai Spaniei, jucatorii madrileni vor fi aplaudati in aceasta seara de rivalii de la Barcelona la iesirea pe teren. E o traditie care se pare ca nu le-a picat bine lui Deco si Eto’o.

Cei doi au primit cartonase galbene stupide in meciul cu Valencia si au ajuns la al cincilea avertisment in acest sezon, situatie care le-a adus o etapa de suspendare. Ambii jucatori au declarat ca nu au stiut ca sunt pasibili de suspendare, insa au fost rapid contrazisi de antrenorul Frank Rijkaard. "Stiau foarte bine in ce situatie se afla", a declarat amenintator olandezul, care merge la Madrid cu o echipa decimata. Pe langa Deco si Eto’o, vor lipsi Ronaldinho si Gabi Milito.

Vine Guardiola in locul lui Rijkaard


Pentru Rijkaard, meciul din aceasta seara va fi, cel mai probabil, ultimul El Clasico din postura de antrenor al Barcelonei. Ziarele din Spania au anuntat ieri la unison ca Barca va fi antrenata din sezonul viitor de Josep Guardiola.

In varsta de doar 37 de ani, Guardiola si-a petrecut cea mai mare parte a carierei de jucator la Barcelona, unde a evoluat la prima echipa intre 1990 si 2001.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea