Social

#gaz #ministerul economiei #gaze # aprovizionarea cu gaze # consum gaze

Ministerul Economiei anunta: Nu sunt probleme cu aprovizionarea cu gaze

Aprovizionarea cu gaze naturale pentru consumatorii casnici nu va avea de suferit de pe urma gerului puternic, a anuntat secretarul de stat din Ministerul Economiei , Claudiu Stafie.

Potrivit oficialului ministerului, consumul a ajuns la 69 de milioane de metri cubi, marti, iar, pana pe data de 3 februarie, se estimeaza un consum in jurul a 70 de milioane de metri cubi.

"Importurile au crescut de la zi la zi, in ideea asigurarii aceastei presiune in sistemul de gaze. La nivelul Transgazului sunt luate toate masurile, suntem in permanent contact cu operatorul", a spus Stafie.

Oficialii Ministerului Economiei sustin ca nu exista o problema la nivelul furnizarii, necesarul fiind acoperit din importuri .

Presedintele Interagro, Ioan Niculae, anuntase ca Transgaz i-ar fi oprit furnizarea de gaze, aducand drept motivatie situatia grava din Bucuresti privind furnizarea de gaze.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea