Social

#cadou #craciun #bijuterii

Nu stii ce sa ii daruiesti jumatatii tale de Craciun? Iata recomandarile noastre de la CHIC BIJOUX!

Luna decembrie este supranumita ”luna cadourilor”. Oamenii cauta darurile perfecte pentru cei dragi si spera ca acestea sa fie primite cu multa iubire. Cadoul ideal nu trebuie sa fie scump: trebuie sa oferit din inima si trebuie sa transmita faptul ca te-ai gandit cu adevarat la persoana respectiva. Cele mai potrivite sunt obiectele simbolice sau cele dorite cu adevarat si utile.

 

Cand vine vorba despre alegerea cadoului pentru persoana iubita, lucrurile se complica si mai mult, mai ales daca stii ca nu are nevoie de nimic sau daca insista ca nu isi doreste un cadou. De aceea, surpriza trebuie sa fie pe masura. Una dintre cele mai bune idei ar fi sa alegi cadouri personalizate cuplu, cu ajutorul carora nu vei da gres. Cele mai frumoase si mai potrivite pentru aceasta perioada din an sunt bijuteriile. Cum ar fi sa purtati bijuterii asemanatoare, care sa reflecte dragostea voastra?

Bijuteriile pentru cuplu sunt inspirate din ceea ce vedem in fiecare zi si transformate in metafore. Soarele si Luna, care nu pot exista separat si care reprezinta o continuitate (intotdeauna dupa noapte vine zi si dupa zi noapte), puzzle-uri, jumatati de inima si multe altele. Astfel, te vei putea bucura de cele mai frumoase elemente prin care este transpusa dragostea.

Bijuteriile de la Chic Bijoux pot fi personalizate cu numele voastre sau initialele, cu texte scurte (in functie de dimensiunea bijuteriilor), poti alege culorile acestora si poti avea posibilitatea de a le placa (cu aur de o anumita culoare). Astfel, nu vor fi doar simple bijuterii, ci daruri special create pentru tine si pentru jumatatea ta. In cele ce urmeaza, iti prezentam doua dintre cadourile pentru cuplu ce ne-au atras atentia in mod special.

Daca preferi bratarile, avem recomandarea ideala pentru tine: acest set de Bratari cuplu - His beauty & Her beast - Argint 925, snur negru. Dupa cum probabil ti-ai dat seama, aceste bijuterii sunt inspirate din povestea “Frumoasa si bestia” si sunt un simbol al iubirii impartasite chiar si in cele mai dificile conditii. Snurul este reglabil si poti alege placarea pandantivelor. De asemenea, poti opta pentru textul din poza sau un alt text, in functie de preferintele tale.

In cazul in care preferi cadouri practice, dar care sa reflecte dragostea voastra, alege cu incredere acest Set bijuterii cuplu - Breloc si Inel - Argint 925. Inelul si placuta brelocului sunt realizate din Argint 925, iar inelul de breloc din otel inoxidabil. Pot fi personalizate dupa bunul plac, cu orice mesaj iti doresti. De asemenea, poti opta si pentru placarea inelului cu aur.

Asadar, daca nu stii ce sa ii daruiesti jumatatii tale de Craciun, te sfatuim sa intri pe Chic Bijoux si sa alegi cadoul ideal. Ai de ales intre zeci de modele deosebite de bijuterii pentru cupluri si cu siguranta vei gasi setul potrivit. Bijuteriile personalizate vor fi intotdeauna extrem de apreciate si transpun povestile de dragoste in obiecte ce pot fi purtate oriunde si oricand.

FOTO: chicbijoux.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea