Social

#ploi #vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Nu scapam de ploi! Cum va fi vremea la inceput de saptamana

Vremea continua sa fie instabila in intreaga tara la inceputul saptamanii. Temperaturile vor fi mai scazute decat normalul perioadei si se vor semnala ploi si descarcari electrice in toata tara.

Luni vremea ramane instabila in toata tara. Se vor inregistra ploi si descarcari electrice pe arii extinse. Pe alocuri se vor semnala intensificari de scurta durata ale vantului, in special in zonele montane si de deal, unde vor fi si conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade Celsius.

In Bucuresti vremea se mentine instabila si temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima nu va depasi 18 grade Celsius.

Marti vremea va fi instabila in special in regiunile intracarpatice, precum si in zonele de deal si munte, unde local, indeosebi dupa-amiaza si seara, vor fi innorari accentuate, averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si, posibil, grindina. In restul tarii cerul va fi variabil si va ploua izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 24 de grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi mai mult senin in prima parte a zilei. Spre seara se vor inregistra innorari si conditii de ploaie. Vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor ajunge pana la 21 de grade Celsius.

Miercuri vremea se va mentine instabila in majoritatea tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari in vest, sud-vest si zonele de deal si munte, unde local vor fi ploi si descarcari electrice. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat, potrivit romaniatv.net. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 25 de grade Celsius.

In Bucuresti, cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei si conditiile de ploaie slaba.Temperatura va continua insa sa creasca ajungand pana la 24 de grade Celsius.

Sursa foto: bucurestifm.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea