Social

# alerta meteo #canicula romania #vreme caniculara #starea vremii #canicula

Nu scapam de canicula! Ce ne asteapta in urmatoarele zile

Dupa cinci zile de foc, in care intreaga Romanie a fost cuprinsa de canicula, marti dimineata am putut in sfarsit sa respiram. Cu toate acestea, racoarea se lasa asteptata. Meteorologii anunta un nou val de canicula!

Marti vremea ramane in continuare deosebit de calda in sudul Olteniei, in sud-vestul Munteniei si in Dobrogea. Temperaturile se vor incadra intre 34 si 36 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatura umezeala se va situa in jurul pragului critic de 80 de unitati.

Incepand de miercuri vremea se incalzeste foarte tare in toata tara. Canicula cuprinde vestul, sudul tarii si local zonele centrale si disconfortul termic se accentueaza. Norii vor fi rari si doar pe la munte, dupa-amiaza mai pot sa cada 2-3 averse, potrivit stirileprotv.ro.

Si in Bucuresti vremea va fi deosebit de calda, temperaturile urcand pana la 34 de gade Celsius, iar disconfortul termic va accentuat.

Joi caldura va deveni insuportabila in zonele joase din vestul, sudul si centrul tarii. Soarele va fi arzator in toata tara. La munte sunt posibile ploi de scurta durata.

Vineri se anunta a fi inca o zi caniculara. Atmosfera va fi inabusitoare in vestul, sudul si centrul tarii, iar cerul va fi mai mult senin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea