Social

Nu merita Cioroianu o vorba bună?

adrian cioroianu si-a dat demisia din functia de ministru de Externe al Romaniei. Parcurgind reactiile din presa, n-am fost deloc surprins. Adrian Cioroianu a fost, chiar de la instalarea sa in functie, unul dintre cei mai nedreptatiti politicieni de presa noastra libera si independenta. Dosarul campaniei duse impotriva sa impresioneaza prin grosime.

La o lectura mai atenta se poate observa insa o ciudatenie . Adrian Cioroianu n-a fost atacat pentru felul in care a administrat politica externa a tarii. N-am citit nici un articol prin care sa se demonstreze, cu argumente solide si competente, ca o anume decizie a Ministerului de Externe ar fi daunat interesului nostru national.

De asemenea, Adrian Cioroianu n-a fost atacat nici in ce priveste administrarea ministerului pe care l-a condus. N-am citit nici un articol prin care sa se arate ca vreo masura luata de ministru ar fi avut consecinte catastrofale pentru buna functionare a ministerului.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea