Social

#macedonia #infrangere #nationala

Nu mai speriem pe nimeni: Romania, invinsa si de Macedonia!

Nationala Romaniei a pierdut meciul amical cu Macedonia , scor 0-1, inregistrand cea de-a treia infrangere consecutiva, din tot atatea partide, in 2010.

Chiar daca erau favoriti in intalnirea cu Macedonia, "tricolorii" au clacat din nou la capatul unei partide pe care au dominat-o steril, fara a reusi sa inscrie in fata unei echipe fara doi jucatori de baza, printre care si atacantul Pandev.

Ex-iugoslavii nu au aratat mai nimic, dar au reusit sa marcheze in minutul 28, prin Sikov, in urma unei lovituri de colt.

Insistentele si presingul elevilor lui Razvan Lucescu din repriza secunda nu au putut sa strapunga apararea organizata a macedonenilor, Romania inregistrand un nou esec in 2010, dupa 2-3 cu Ucraina si 0-2 cu Israel.

Nationala Romaniei va mai disputa un meci amical , sambata, in compania Hondurasului, selectionata calificata la Campionatul Mondial din Africa de Sud.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea