Social

# Loteria bonurilor fiscale #bon fiscal #evaziune fiscala

Nu arunca bonurile de la casa de marcat! Vei putea castiga bani cu ele!

1.200 de lei! Aceasta este suma pe care o vei putea castiga lunar la Loteria bonurilor fiscale, potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta al Ministerului Finantelor Publice, scrie Agerpres.ro.

Practic, tot ce va trebui sa faci este sa soliciti si sa pastrezi fonul fiscal, apoi sa il inscrii intr-un sistem online special creat. Vei primi un cod unic de identificare fiscala cu care vei participa la o extragere organizata lunar de Loteria Romana, insa doar cu bonurile din luna anterioara tombolei.

Vor fi oferite 160 de premii in fiecare luna, cate 20 pentru fiecare dintre cele opt regiuni fiscale, ceea ce inseamna ca in fiecare an vor fi acordate 1.920 de premii. Valoarea estimata a unui singur premiu este de 1.200 de lei. Masura ar urma sa intre in vigoare de anul viitor, asta daca vor fi publicate rapid si normele de aplicare a ordonantei.

Ministerul Finantelor precizeaza ca masura este menita sa reduca evaziunea fiscala si ca acesta nu este un joc de noroc, intrucat dreptul de participare nu este conditionat de plata unei taxe.

Sursa foto: taxsoftware.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea