Social

#partener #meserias #barbat inchiriat

Nu ai un partener? Inchiriaza unul

Trebuie sa mergi la o petrecere si nu ai un insotitor ori pur si simplu simti nevoia sa stai de vorba cu cineva? Romanii au preluat si ei de la americani un serviciu ingenios si destul de inedit: inchirierea barbatilor.

Astfel, daca esti singura, insa nu vrei sa iti faci o relatie, poti inchiria un barbat pentru a te ajuta la cumparaturi, pentru discutii, iesiri in oras, vacante, petreceri sau plimbari. Preturile pornesc de la 5 euro pe ora, in functie de serviciu, si pot ajunge pana la 50 de euro pe ora. Clientele isi pot face chiar si un abonament.

Persoanele interesate de acest serviciu isi pot alege un barbat de pe site-ul www.barbat-de-inchiriat.ro. Reprezentantii acestui serviciu au marturisit ca ideea prinde si in Romania si ca solicitarile sunt destul de mari.

"Avand in vedere numarul mare de solicitari si mesaje din ultima perioada, este posibil ca raspunsurile sa intarzie. Se va raspunde preferential si numai daca se considera necesar", se noteaza pe site.

Sursa foto: touchofadream.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea