Social

#cursuri engleza #engleza #copii

Novakid Romania, scoala online de limba engleza pentru copii, foloseste tehnologie de ultima ora pentru a reda 1.100 de lectii simultan

Novakid este o scoala online de limba engleza pentru copii, ce a fost fondata in 2017, in Silicon Valley (SUA) de Maksim Azarov, Dmitriy Malin si Amy Kroveletskaya. Novakid activeaza in Romania din iunie 2021.

 

Peste 2.000 de profesori cu experienta, adevarati profesionisti in domeniu, predau cursuri de engleza pentru copii cu varste intre 4 si 12 ani. Aceasta activitate are loc prin intermediul platformei interactive online Novakid, care a fost conceputa ca o resursa privata de catre fondatori si care, in prezent, poate oferi 1.100 de lectii simultan, pastrand calitatea conexiunii si gama larga de caracteristici.

Conexiuni rapide si calitate inalta a imaginii in timpul lectiei

Din luna august pana in octombrie 2021, Novakid si-a optimizat infrastructura de transmisie video pe platforma, pentru a suporta un numar semnificativ de conexiuni.

Mai mult, Novakid garanteaza calitatea optima a conexiunii dintre profesor si elev, indiferent de locatia acestora. Numai in octombrie, Novakid procesa zilnic peste 5.000 de ore de videoconferinte. In viitor, platforma este pregatita sa creasca numarul de conexiuni simultane de cel putin trei ori in urmatoarele 3 trimestre.

De la inceputul anului 2021, cresterea numarului de utilizatori Novakid a ajuns la 700% fata de aceeasi perioada a anului precedent. Din ianuarie 2021, baza de clienti s-a marit lunar cu o medie de 14,8% - prin urmare, a fost necesara mai multa putere de procesare. Numarul de lectii simultane a crescut de 2,5 ori de la inceputul anului si a ajuns la un total de peste 1.100.

 

Limba engleza devine distractiva si interesanta prin realitatea virtuala

Programul educational Novakid respecta Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbi (CECRL) si este dezvoltat tinand cont de interesele individuale, respectiv varsta copiilor.

Novakid foloseste tehnologii de gamificare si realitate virtuala pentru a crea un mediu propice vorbirii limbii engleze si pentru a ajuta copiii din intreaga lume sa asimileze cunostintele lingvistice intr-un mod distractiv si interesant. La ora actuala, 80% din clientii Novakid sunt elevi din tari europene, 15% din Orientul Mijlociu si Africa de Nord, iar restul de 5% din Asia.

In cei 4 ani de existenta, Novakid a desfasurat peste 3 milioane de lectii online de engleza pentru copii, pe platforma interactiva proprie.

Obiective indraznete si pentru Romania

In prezent, in Romania sunt active 18 companii care promoveaza engleza ca a doua limba (ESL). Piata totala a companiilor ESL din Romania (atat online, cat si offline) este estimata la 250 milioane de dolari/an, iar piata serviciilor ESL pentru copii (aproximativ 3 milioane de studenti sub 14 ani) reprezinta cel putin 10% din aceasta valoare.

Ca obiective pentru 2021, Novakid Romania isi propune sa depaseasca pragul de 100.000 de cursuri, iar in ceea ce priveste numarul de copii carora li se livreaza lectiile de engleza, operatorul ESL planuieste sa-l mareasca de 3 ori in urmatoarele 12 luni.

Despre Novakid

Novakid este un start-up fondat de Max Azarov, Dmitry Malin si Amy Krolevetskaya. A fost lansat in 2017 si este prezent in 36 de tari, inclusiv in Romania. Novakid a atras pana acum 4 runde de finantare de la investitori, in valoare totala de peste 40 de milioane de euro.

In 2021, rata de crestere a bazei de clienti activi a Novakid a atins aproape 700% anual, cu o crestere lunara de pana la 14,8%. Numarul de cursuri livrate a depasit valoarea de 2,2 milioane de euro in iunie 2021, ajungand la peste 410.000 de cursuri noi rezervate lunar.

In urma unui studiu de piata realizat de firma de consultanta J'Son & Partners, Novakid a fost desemnata cea mai buna scoala online de engleza pentru copii din Europa, in 2021. Novakid se numara, de asemenea, in topul celor 150 de companii EdTech din lume cu un parcurs de dezvoltare uimitor, potrivit la GSV Edtech 150.

FOTO: school.novakidschool.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea