Social

#autostrada soarelui #indicatoare autostrada soarelui #autostrada cernavoda medgidia

Noul tronson de pe Autostrada Soarelui nu are indicatoare cu destinatii de vacanta

Noul tronson inaugurat pe Autostrada Soarelui leaga sectiunea Medgidia-Agigea de portiunea Bucuresti-Cernavoda. Tronsonul, insa, nu are indicatoare cu destinatii de vacanta.
 

Cernavoda-Medgidia, fara indicatoare


Noul tronson inaugurat zilele acestea pe Autostrada Soarelui, Cernavoda-Medgidia, are 20 de km, realizand, impreuna cu restul, 245 km de autostrada. Pe noul tronson se circula momentan pe un singur fir pe sens pana dupa Medgidia. Soferii sunt confuzi din cauza ca lipsesc indicatoarele cu destinatiile de vacanta.

La bifurcatie, exista un indicator spre Bulgaria si Constanta si un indicator spre Tulcea si Constanta. Din acest punct se ajunge in Agigea. Apoi, in dreapta este directia spre sudul litoralului si in stanga este directia pentru Constanta.

Cu 20 km inainte de Agigea, exista un indicator Murfatlar pentru a ajunge la intrarea in Constanta si un indicator Tulcea-Harsova, care are ca destinatie Mamaia.

Sursa foto: ring.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea