Social

#formula 1 #campionat mondial #sezon #tvr

Noul sezon Formula 1, in direct la TVR

Fanii Formula 1 vor putea urmari sezonul 2009 al celei mai faimoase competitii auto de pe planeta, in exclusivitate pe TVR 1, incepand din weekendul 28/29 martie. Este momentul in care pe pista se declanseaza batalia pilotilor si a constructorilor auto, batalie care se va derula pe parcursul celor 17 etape ale editiei din acest an.

Sezonul 2009 aduce impreuna zece echipe si 20 de piloti si debuteaza la Melbourne, cu Marele Premiu al Australiei. Calificarile pentru Grand Prix -ul din Tara Cangurilor vor fi transmise, in direct, sambata, 28 martie, de la ora 7:55, pe TVR 1, iar cursa, de asemenea in direct - duminica, 29 martie, de la ora 8:55. Atat calificarile, cat si cursele propriu-zise vor fi comentate de Victor Bonifaciu si Dan (Miki) Alexandrescu.

Toate cele 17 etape ale stagiunii 2009 vor fi analizate in extenso in cadrul emisiunii "Studio Formula 1", gazduita de Radu Grozea, la TVR 1. Moderatorul si invitatii sai ii vor introduce pe iubitorii Formulei 1 in atmosfera cursei, vor comenta cele mai incinse momente si vor incerca sa anticipeze punctele cheie ale etapei urmatoare.

In plus, in toate saptamanile in care sunt programate etape ale Campionatului Mondial de Formula 1, tvr 1 va difuza, de vineri pana duminica, in cadrul stirilor sportive de la ora 19:30, "Sport Plus F1", cu cele mai proaspete stiri din fascinanta lume a acestui sport.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea