Social

#sorin oprescu #bucuresti #primarie

Noul sediu al Primariei Capitalei, pe Splaiul Independentei

Primaria Capitalei se muta pentru trei ani pe Splaiul Independentei 291-293, timp in care vechea cladire va fi consolidata.

Municipalitatea va plati o chirie lunara de 224.000 de euro pe luna pentru noul sediu, in urma hotararii consilierilor municipali, votata favorabil de cei mai multi, cu exceptia consilierilor PSD.

Sorin Oprescu a modificat contractul cu firma care detine imobilul, astfel incat acesta va deveni proprietatea municipalitatii, dupa un contract negociabil de leasing de 15 ani.

In noul sediu, anagajatii primariei vor beneficia de un spatiu de 12.556 metri patrati in cladirea de pe Splaiul Independentei.

Hotararea de mutare a sediului primariei a fost respinsa in 30 septembrie, cand viceprimarul general al Capitalei, Mircea Raicu l-a acuzat de "mangla" pe motiv ca pretul cerut pentru chirie este exagerat de mare, informeaza Gandul. Primarul a insistat ca angajatii municipalitatii sa lucreze in alta cladire pe timpul desfasurarii lucrarilor, desi studiile de fezabilitate nu il obligau la asta.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea