Social

#steaua #transfer #toja

Noul jucator al Stelei, columbianul Juan Carlos Toja, a sosit la Bucuresti

Noul fotbalist al Stelei, columbianul Juan Carlos Toja , transferat de la clubul FC Dallas, a sosit marti la Bucuresti cu o intarziere de mai bine de doua ore atat din cauza zborului, cat si a faptului ca a stat aproximativ o ora la verificari in Aeroportul Henri Coanda.

Fotbalistul a sosit cu o aeronava care a venit de la Paris si a carei ora de sosire era 17:45.

Dupa aterizarea aeronavei, Toja a stat aproximativ o ora la formalitatile de verificare de pe aeroport, fapt care i-a dat emotii team-managerului Stelei, Marius Ianuli, singurul oficial al formatiei din Ghencea care l-a asteptat pe jucator. Contrariat de asteptarea lunga, Ianuli a mers in zona de check-in, pentru a se interesa ce se intampla cu jucatorul Stelei.

Toja a fost asteptat la aeroport si de cativa fani ai echipei din Ghencea care au scandat in mai multe randuri numele Stelei si s-a pozat cu tricoul formatiei ros -albastre, insa nu a dorit sa dea declaratii presei.

Mijlocasul Juan Carlos Toja va fi prezentat oficial de Steaua in cursul zilei de miercuri.

Columbianul Juan Carlos Toja (23 de ani) a fost transferat de Steaua de la FC Dallas. La randul sau, formatia americana il achizitionase pe columbian in februarie 2007 de la River Plate. In primul sau an in SUA, Toja a inscris sase goluri in cele 27 de meciuri jucate, fiind votat MVP -ul sezonului. In cele 16 jocuri din acest an, Toja a inscris de doua ori si a dat doua pase decisive. El a fost selectionat pentru MLS All-Star games si in 2007, si in 2008, si a evoluat in ambele jocuri, reusind sa inscrie in primul dintre ele.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea