Social

#catering #scuter #cod rutier #scoala de soferi #curierat

Noul Cod Rutier afecteaza activitatea firmelor de curierat si catering

Noul Cod Rutier, care a intrat in vigoare de la data de 19 ianuarie 2013, afecteaza activitatea firmelor de curierat si pe cea a celor care livreaza mancare la domiciliu, intrucat cele mai multe livrari se fac cu ajutorul scuterelor.

Firmele respective apeleaza la scutere deoarece sunt sunt mijloace de transport care se strecoara mai usor in trafic. O mare parte a celor care le conduc nu au permis de conducere, devenit obligatoriu odata cu noul Cod Rutier, si risca sa-si piarda locul de munca.

Acestia vor trebui sa urmeze cursurile unei scoli de soferi si sa dea examen pentru obtinerea permisului de conducere. In caz contrar, motoscuteristilor surprinsi conducand fara permis li se vor intocmi dosare penale.

Pe de alta parte, in acest moment majoritatea scolilor de soferi nu au scutere in dotare si nici nu sunt autorizate pentru a face cursuri pentru aceasta categorie de vehicule.

Sursa foto: capital.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea