Social

Noua elita politica de la Udrea la Vanghelie

Recrutarea noii elite politice se face pe criterii de telenovela, in care nu conteaza pregatirea, talentul sau carisma , ci doar intrigile, spectacolul de mahala, imbracamintea de lux si relatiile incalcite cu cei care fac jocurile in fiecare partid.

In ultimii patru ani, tinerii politicieni care au fost selectati sa faca politica viitorului sunt fie frivoli si mahalagii, fie isi copiaza mentorii, devenind pastise mai mult sau mai putin reusite ale acestora. La PSD, cele doua modele se completeaza reciproc: Victor Ponta, vesnic automultumit, preia discursul si comportamentul fostului premier Nastase, care l-a si propulsat in Parlament, in vreme ce tanarul senator serban Nicolae sustine principiile parintelui sau spiritual , Ion Iliescu, adaugand ca plusvaloare aroganta si insolenta vechilor tovarasi din perioada comunismului consolidat.

Alaturi de acestia evolueaza gratios Daciana Sarbu – rasfatata pe copertile revistelor lucioase si ale tabloidelor mai mult datorita frumusetii sale puse in valoare la vreme de tatal ei, fost ministru al Agriculturii in Cabinetul Nastase, decat de contributia ei ca europarlamentar –, dar si Marian Vanghelie.

 

Continuarea in Romania Libera

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea