Social

Nou mesaj de la Bin Laden: Vom continua lupta pentru eliberarea Palestinei

Astazi Osama Bin Laden a transmis un nou mesaj prin care anunta ca organizatia pe care o conduce va continua lupta pentru eliberarea Palestinei. Acest mesaj vine la 60 de ani de la infiintarea Israelului.

De curand, reteaua terorista Al-Qaida ameninta ca va organiza atentate in timpul campionatului european de fotbal care va incepe luna urmatoare in Austria si Elvetia, a declarat un inalt oficial din politia elvetiana, intr-un interviu publicat joi in cotidianul La Liberte.

" EURO 2008 este o tinta mentionata de reteaua terorista islamista. Urmarim situatia cu mare atentie", a declarat cotidianului Jurg Buhler, de la serviciul de analiza si prevenire din cadrul politiei federale elvetiene.

Un mesaj Al-Qaida adresat autoritatilor din Mauritania , care ameninta cu atacuri impotriva francezilor din aceasta tara, a dus la anularea Raliului Dakar 2008. A fost pentru prima oara cand Raliul a fost anulat, de la debutul competitiei, in anul 1979. Romania era reprezentanta de o echipa la clasa auto si de patru piloti la moto.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea