Social

#nostradamus #previziuni #razboi mondial #razboi #romania #concer

Nostradamus, previziuni cumplite pentru Romania in 2016!

Nostradamus a facut previziuni cumplite pentru Romania. In 2016 aceasta a prevazut ca Romania se va afla in mijlocul unui razboi.

Astfel, in scrierile sale, Nostradamus a prezis ca Romania va fi victima unui razboi cu… Rusia! Prezicatorul francez a vazut, in urma cu peste 500 de ani, ca Al Treilea Razboi Mondial va fi declansat de Rusia iar prima tara cucerita va fi Romania, sustine cancan.ro!

"Amas s’approche venant d’Esclavonie
L’Olestant vieux cate ruinera
Fort desolee vera sa Romainie
Puis la grand flamme estaindre ne scaura"
- Nostradamus

In traducere:

"Din Rusia vor navali in masa,
Distrugatorul va ruina acel oras.
Va fi violenta, distrugere, “Romanie” va suferi,
Astfel, flacarile Marelui Razboi ne mai putand fi oprite".

Aceste randuri se regasesc in Centuria V, catrenul 26. Nu este clar insa daca Nostradamus se refera la tara noastra, inversand doar literele, lucru care este des utilizat de Nostradamus. Cu toate acesta un lucru este clar! Acest catren atrage atentia omenirii ca urmatorul Razboi Mondial va fi inceput de Rusia! Aceasta va invada tarile vecine, de le vest, care au aderat la NATO.

Potrivit catrenului, razboiul va incepe in momentul in care Romania o sa fie la pamant din punct de vedere economic si politic (fort desolee = fort dezolant, se refera la perspectiva unei tari distruse si saracite). Atunci focurile unui nou razboi mondial nu o sa mai fie oprite si iadul se va dezlantui pe Pamant, precizeaza cancan.ro.

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea