Social

#uragan #loterie #uraganul sandy #castig loterie

Noroc chior! Ramasi fara casa, au castigat 20 de milioane de dolari la loto!

Drama unei familii din New Jersey s-a transformat peste noapte in noroc cu carul. Dupa ce locuinta le-a fost devastata de Uraganul Sandy, in urma cu un an si jumatate, acestia au castigat la loterie fabuloasa suma de 20 de milioane de dolari.

Sase frati, cu varste cuprinse intre 53 si 79 de ani, au jucat impreuna un bilet la loterie. Abia dupa doua saptamani de la castigarea marelui premiu, Sigrid, una dintre surori, a mers la un oficiu pentru a verifica numerele, iar supriza sa a fost proportionala cu castigul. "Am inceput sa plang. Am sunat-o pe sora mea sa vina sa ma ia. Nu imi venea sa cred. I-am spus: Cred ca am castigat la loterie!", a povestit Sigrid.

Cei sase frati trebuie sa gaseasca acum o solutie pentru a imparti marele premiu. Ei au anuntat deja ca o parte din suma le va reveni celor trei fii ai unui frate de-al lor care a murit in urma cu cativa ani. Mai mult, fratii Endreson au declarat ca vor dona bani si pentru refacerea caselor din zona devastata de Uragan, in 2012.

Sursa foto: huffingtonpost.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea