Social

#investitura ministri #ministri cabinet ponta #guvern victor ponta #jurmant de investitura

Noii ministri ai Cabinetului Ponta au depus juramantul de investitura

Ministrul Administratiei si Internelor Mircea Dusa, ministrul de Externe Titus Corlatean, ministrul delegat pentru Mediul de Afaceri Mihai Voicu, ministrul delegat pentru Administratie Radu Stroe si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul Dan Sova au depus, luni seara, juramantul de investitura.

Ceremonia a avut loc la Palatul Cotroceni, cu o intarziere de jumatate de ora fata de ora anuntata initial.

La ceremonie au participat premierul Victor Ponta, presedintele interimar al Senatului, Petru Filip, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, precum si o serie de membri ai Guvernului.

Decretele de numire a noilor ministri in Cabinetul Ponta au fost semnate, luni, de presedintele interimar Crin Antonescu. Pe lista transmisa de Administratia Prezidentiala nu a figurat insa numirea Monei Pivniceru la sefia Ministerului Justitiei, ci doar revocarea lui Titus Corlatean din aceasta functie.

Mona Pivniceru este judecator si membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), cea de-a doua functie fiind incompatibila cu alta demnitate publica. Premierul Ponta a anuntat, luni seara, la Antena 3, ca Pivniceru va renunta la pozitia din cadrul CSM pentru functia de ministru al Justitiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea