Social

#taxe romani # centrale de apartament #autoturisme vechi #taxe #taxe noi

Noi taxe pentru romani! Persoanele cu centrale, vizate direct

Noi taxe sunt pregatite pentru romani incepand din 2022. Daca totul va fi aprobat, romanii ar putea plati doua taxe in plus, incepand de anul viitor.

 

Prima taxa va fi taxa auto. Aceasta va fi aplicata pentru masinile care polueaza. Prin urmare, persoanele cu masini vechi sunt cele vizate de taxa care, din ce se estimeaza, nu va fi deloc mica. 

Concret, in programul de guvernare, este prevazuta o taxa pentru marii transportatori care va fi calculata in functie de distanta pe care o parcurg acestia, insa, si de vechimea autoturismelor. In plus, autoturismele de peste 15 ani ar putea fi suprataxate.

Taxa pe centrala de apartament

In acelasi timp se pregateste o noua taxa petru persoanele care au centrale de apartament. Directiva este deja in lucru la Comisia Europeana.

Oficialii isi doresc ca blocurile noi sa dispuna de centrale care sa asigure caldua si apa calda pentru toate apartamentele, pentru a diminua considerabil poluarea. Dezvoltatorii insa, sunt de parere ca  acest lucru este greu de pus in practica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea