Social

# supercertificatul verde #italia #restrictii

Noi restrictii in Italia. Supercertificatul verde, extins aproape peste tot. Unde a devenit obligatoriu

Noi restrictii in Italia, dupa ce numarul infectiilor noi cu coronavirus a crescut alarmant in ultimele saptamani. Supercertificatul verde a devenit obligatoriu in trenuri, autobuze, metrou si toate celelalte mijloace de transport, dar si in hoteluri, targuri, statiuni de schi si multe alte locuri de recreere. De asemenea, din luna ianuarie, autoritatile italiene pregatesc noi restrictii.

 

Persoanele vaccinate cu schema completa de mai putin de 4 luni si cele care au facut si doza booster nu mai trebuie sa intre in izolare daca au fost in contact cu o persoana infectata, daca sunt asimptomatice. Totusi, in aceste cazuri, persoanele care au intrat in contact direct cu o persoana infectata, trebuie sa se automonitorizeze, iar iar in a cincea zi de la contactul cu cazul pozitiv va fi nevoie de un test negativ.

Pentru cei care au fost vaccinati ultima data in urma cu mai mult de patru luni - si, prin urmare, au o acoperire mai mica impotriva infectiei - autoizolarea ar urma sa fie redusa de la 7 la 5 zile, cu un test negativ. Persoanele nevaccinate raman in carantina zece zile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea