Social

#masuri de relaxare romania # masuri de relaxare # masuri de relaxare 1 iunie

Noi masuri de relaxare in Romania! Declaratii facute de Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat marti, intr-o sedinta de Guvern ca Romania va merge mai departe cu masurile de relaxare anuntate anterior. Premierul a precizat ca nu exista niciun motiv pentru care sa nu fie luate noi masuri de relaxare. Acesta a mai precizat ca obiectivul campaniei de vaccinare are scopul de a ne scapa de pandemie, de a preveni aparitia unui nou val si de a ne relua vietile normale.

 

Acesta a mai adaugat ca joi va avea loc o sedinta de Guvern in care vor fi stabilite masurile de relaxare care vor intra in vigoare de la 1 iunie.

„De la 1 iunie facem relaxari. Am prezentat un calendar al relaxarilor pentru 1 iunie, 1 iulie, 1 august. Ne tinem de el. In sedinta de joi sau vineri vom avea masuri pentru 1 iunie. Daca este nevoie sa ajustam si pentru celelalte perioade vom ajusta acum.

Am discutat si cu cei afectati direct, vom imbunatati unele masuri. Accelerarea campaniei de vaccinare din ultima perioada a avut rezultate, valul 3 a disparut.

Obiectivul campaniei de vaccinare este de a reduce numarul de cazuri, de a scapa de pandemie. 

Nu avem niciun motiv sa nu mergem cu masurile de relaxare mai departe", a declarat Florin Citu.

Sursa foto: g4media.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea