Social

#stiri #sport #ultima ora #fotbal #contract #victorie #campionat #cupa #europa #romania #infrangere #demisie #transfer #cursa #meci #partida #derby #becali #ghencea #interdictii

Noi interdictii in Ghencea

Gigi Becali a uitat de "pacea" incheiata cu suporterii si anunta noi interdictii pe stadionul din bulevardul Ghencea. Becali sustine ca va interzice accesul pe arena altor 300 de fani ai "ros-albastrilor" si va incheia curatenia inceputa in toamna.

"Am vrut sa facem pace, ne-am intalnit la inceputul anului si am crezut ca ne-am inteles, insa unii dintre ei nu vor armonie. Vor sa injure si sa faca numai ce au chef! Nu e liniste la meciurile din Ghencea si voi lua masuri dure.

Am interzis anul trecut 3.000 de huligani , dar mai avem. Am pregatit alte interdictii pentru alti 300 deoarece cam atatia mai sunt aia care vin doar sa injure. Ii interzicem si p-aia si in sfarsit facem curatenie pe stadion", a declarat Becali la Antena 3.

Patronul Stelei spune ca stadionul ar putea fi arhiplin la fiecare meci, insa oamenii se tem sa mai vina la partidele echipei sale din cauza huliganilor.

"Daca n-ar exista acele jigniri si injurii, arena ar fi mereu plina. In Ghencea ar veni peste 30.000 de spectatori, n-am nevoie de huligani pe stadion. Totusi, cei 30.000 nu vin din cauza alora care arunca cu pietre, injura si contesta. Dar nu dau nici un pas inapoi, ii vom interzice in continuare pe cei care strica atmosfera si vom face curatenie generala !", a incheiat patronul din Ghencea.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

Foto : bucharest-guide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea