Social

#elevi #invatamant primar #optionale elevi

Noi discipline in invatamantul primar: elevii, antrenati sa devina buni antreprenori

Ministrul Educatiei vine cu noi schimbari si implementari in sistemul de invatamant, in special in cel primar. Dupa ce a anuntat ca va introduce evaluari nationale chiar si pentru elevii de clasa a II-a, Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a anuntat ca vor fi implementate noi materii optionale, "Educatie pentru societate", "Filosofie pentru copii" si "Educatie financiara", pentru elevii claselor primare.

Materia "Educatie pentru societate" va fi studiata la clasa pregatitoare, clasa I si clasa a II-a, iar disciplina "Filosofie pentru copii" va fi aprofundata de elevii claselor a III-a si/sau a IV-a.

"Educatia financiara" va fi studiata de clasele a III-a si/sau a IV-a. Materia "Educatie pentru societate" va putea fi studiata succesiv, intr-un singur an scolar sau pe parcursul a doi sau trei ani. In cadrul acestor cursuri, elevii vor studia elemente de conduita moral-civica si cum se aplica acestea in viata reala.

Sursa foto: sheknows.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea