Social

#noapte de inviere #circulatie metrou #metrorex #inviere #metrou

Noaptea de Inviere! Pana la ce ora va circula metroul? Programul Metrorex in perioada 30 aprilie – 3 mai

Noapte de Inviere este asteptata de multe persoane, mai ales ca anul trecut ne aflam in lockdown si am putut urmari slujba de Inviere doar la televizor.

 

Anul acesta putem merge la slujba, insa totul se va face cu masuri de siguranta impuse de pandemie (distantare sociala, dezinfectarea mainilor si purtarea mastii de protectie).

Cei mai multi vor calatori cu metroul in noaptea de Inviere. Din acest motiv, Metrorex a prezentat programul de circulatie a trenurilor de metrou pentru perioada 30 aprilie – 3 mai. 

“Programul circulatiei trenuriloe de metrou in perioada Sarbatorilor Pascale:

  • Metrorex vine in intampinarea calatorilor si anunta programul circulatiei trenurilor de metrou pentru perioada Sarbatorilor Pascale.
  • In zilele de 30 aprilie, 1, 2 si 3 mai 2021, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de week-end si sarbatori legale, pe toate magistralele.
  • In noaptea de Inviere, 01/02.05.2021, trenurile de metrou vor circula intre orele 23:00 – 1:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 1:00 pana la ora 5:00, la un interval de 20 minute.

In pragul Sarbatorilor Pascale,Metrorex transmite tuturor calatorilor si colaboratorilor cele mai bune ganduri si sanatate, alaturi de cei dragi!”, se arata pe pagina de Facebook a Metrorex.

Sursa foto principala: zf.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea